LINQ Vastgoed Adviseurs B.V.

Post- en bezoekadres:
Delflandlaan 144
1062 EB Amsterdam

VACATURE: ervaren bouwkundig tekenaar

Ben jij een échte aanpakker, heb je affiniteit met bestaand vastgoed en een technische achtergrond? Kun jij ook nog eens overweg met AutoCAD en vind je het leuk om gehele panden uit te tekenen? Dan zijn wij een match!

Wat ga je doen?

Als bouwkundig tekenaar vraag je voor onze opdrachtgevers omgevingsvergunningen aan.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk commerciële vastgoedeigenaren. Daarnaast werk je nauw samen met de gemeente Amsterdam. Een goed inlevingsvermogen is daarom belangrijk.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar met passie voor het vak. Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding richting bouwkunde en daarnaast heb je minimaal 1 jaar werkervaring als tekenaar. Je bent in staat om te schakelen tussen opdrachtgever en gemeente en de verschillende belangen te behartigen. Maar bovenal een fijne collega.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalig bouwkundig adviesbureau in Amsterdam West. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van splitsing- en omgevingsaanvragen. Daarnaast verzorgen wij bouwbegeleiding en maken wij indelings-, licht- en elektraplannen op maat.

Wat bieden wij jou?

Werken bij LinQ Vastgoed betekent dat je deel mag uitmaken van een klein en hecht team, waarbij je veel vrijheid krijgt. Je kunt je werkzaamheden zelf indelen en je krijgt veel verantwoordelijkheid.

We werken voornamelijk op kantoor zodat we elkaar kunnen inspireren en helpen. Daarnaast ga je veel op pad om de panden in te meten. Dit doe je altijd samen met een collega.

Op de vrijdagmiddagen komt er vaak een biertje op het bureau te staan en sluiten we de week goed af.

We bieden flexibiliteit in uren aan, dus we gaan graag in gesprek over wat jou zou passen.

Contact

Zie jij je werken in ons team? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar Mariska Houtappels-Verlaan, mariska@linqvastgoed.nl of bel 020 4082016.

Wie weet mag jij op korte termijn deel uit maken van LinQ Vastgoed Adviseurs.